309557.jpg

Pitka tauko ollu paivityksissa kun Nancylla nettiyhteydet poikki. Niiden mega sateiden kanssa. Lauantaina oli viela tays sadepaiva. Lasten kanssa Juha ja Kari kavivat paikallisessa "puuhamaassa" ja me tietysti Nancyn kanssa shoppailemassa. Kaikkea kivaa loytyy, saa nahda joutuuko osan lahettaa postitse Suomeen !

Lapset puuhapaikassa


309558.jpg

Pe iltana pizzapaikassa, pikkuserkukset kuvassa

309555.jpg

Juha ja Kari innostuivat sitten kaljottelemaan lauantai-illan kunniaksi, ja eikohan Karin kaverit viela houkutelleet meidan isannan paikalliseen tissi-baariinkin. Tosin pakko myontaa, mina oikein pakotin lahtemaan :) Ja kamut oli tietenki maksanu isannalle jonku shown, siina oli tytto ollut hajareisin sylissa tissit paljaana...Harmi kun en ollut matkassa kuvaamassa Juhan ilmeita !

Eilinen oli jo aurinko paiva ja makasinkin 2 tuntia auringossa. Varia tarttuu ihan nopsaan nahkaan. Illalla grillasimme jenkkityyliin ribseja-possun kylkea, ja sikamainen olo on vielakin. Tanaan aamusta starttasimme 10 jalkeen Orlandoon. Ajomatka kesti reippaasti 4h, norm. 2,5h kun tietysti syotettiin muksujakin valilla. Lisaksi lahtiessa ajoimme taysin harhaan ja loysimme Floriida Turnpike moottoritien n. 1h ajelun paatteeksi ! Jee...

Mutta taalla ollaan, Holiday Inn hotellissa ja huomenna 1. huvipuistopaiva. Kuvia pystyn lisaamaan tanne vasta Nancyn luota, joten nyt pelkkaa tekstia. Takaisin Lake Worthiin ajamme torstaina.

Alla pojat lahdossa baariin, kaatosateessa viihtyivat


309556.jpg