Tanaan lahdimme jo ajoissa, n.10.30 Nancyn kanssa isolle Mallille ostoksille. Tarkoitus oli loytaa viela muutama lahja. Loysinkin aiti-muorille lahjan ja samoin Santulle viela jotain pakettiin ja Nancyn pojille, Kallelle ja Kamrenille.

Santulle ostin kanssa parit pitkat housut ja itselle liikaakin....Juhan kanssa puhuttiin ettei osteta toisille mitaan joten ostelin sitten itse itselleni...En viela paljoa, pari puseroa, pari uutta hajuvetta ja tietysti taas rintsikat...Kaytiin ihanassa Victorias Secret naisten alusvaate liikkeessa, meikahan oli ihan taivaassa ;) Koitin hillita shoppailuhimoa kun ensi viikolla alet alkaa taallakin.

Juostiin kanssa ympari eri kauppoja etsimassa Kallelle Nintendo DS pelikonetta ja ovat loppuunmyyty joka paikassa. Lisaksi kaytiin mahtavassa luomu-ruoka kaupassa, ihania herkkuja !

Kotiin paastyamme, kauheasta ruuhkasta selvinneena, olikin yllatys etta serkkuni Steven oli jo ehtinyt tanne Kanadasta. Steven lahti ajamaan Torontyosta torstai aamuna ja oil taalla jo 2 jalkeen iltapaivalla. Steven lahti serkkumme Pirjon luokse majailemaan, siella viaetamme myos aaton. Meita taitaa olla n.23 sukua koolla sunnuntaina attona, etta mahtaa mm. lahjojen jako kestaa !

Nancy muisti yks kaks et hanella oli shekit viematta pankkiin-tama maa kun hoitaa edelleen pankkiasiansa shekeilla...Palkkashekit vietavat pankkiin ja laskut hoidetaan postittamalla shekkeja...monimutkaista..Mutta nainpa nyt taman drive-in pankkisysteemin. Putkeen vaan shekit ja henkkarit ja kortti ja kameraan katsotaan...Takas tulee kuitti putkesta et rahat tililla ja kortti ja henkkarit...Uskomatonta touhua !
Pankista jatkoimme Nintendo DS etsintaa, tuskaisena ruuhkaisilla teilla.Ja kaiken huipuksi yksi blondi paattaa ajaa meidan takapuskuriin...Ei kaynyt kuinkaan, Nancylloa iso SUV ja silla matala avo-auto, joten ei meille vahinkoa, ja naisen keula naytti huonolta. Meilta putosi rekisterikilpi mutta saimme sen takas paikalleen. Nancy ei halunnut mitaan juttua, kun ei meille varsinaista vahinkoa tullut.
Liikenne siis oli aivan sekaisin ja ihmiset kanssa, oon aina ajatellu etta suomessa toi jouluhysteria kauhetta mutta taalla...

Takaisin paasimme tossa 7 aikoihin, miehet onneks tilanneet muksuille pitsaa. Asken grillasimme vaahtokarkkeja nuotioilola, uusi kokemus meidan muksuille. Ei kylla ollu herkkua mun makuun, mielummin syon ne ihan sellaisenaan...
Nyt on sauna odottamassa, joten taidan lahtea sinne.

Huomenna pitais omat kynnet huoltaa ja laittaa aiti-muorille tays setti...Han ku paatti haluta kynnet jouluks.Jos aurinko paistaa, saa luvan tulla altaan reunalle kynsia laitattamaan !
Ai niin, huomenna ehka
kaydaan Nancyn kanssa tatuointi paikassa, sekin haluis tatskan ihan ku ma, saa nahda tullaanko ulos tatskojen kanssa ?

Jouluvalmisteluja taas kaikille...Palaan taas huomenissa...