Tanaan paasimme ekaa kertaa rannalle. Ilma oli tuulinen ja pilvinen mutta se oli hyvaksi koska muuten olisi ollut liian kuuma. Otimme paljon kuvai ja jopa meikalainen kavi atlantin aalloissa kastautumassa. Mutta mutta...Kamera paatti lopettaa yhteistyon kun paasimme "kotiin". Muistikortilta ei suostu nayttamaan kuvia ja koko kamera meni ns.tilttiin. Ei auttanut paristojen vaihto ja kun siirsin  muistikortin Nancyn kameraan oli se tyhja.Hiukka sieppasi, hyvat kuvat havinneet. Koko kamera kuumenee itsekseen jos patterit sisalla, eli kai joku oikosulku? Meni hyvat kuvat, huomenna siis takaisin rannalle kamerakaupan kautta.
Lapset edelleen nukahtavat illalla aikaisin ja aamulla 6 aikaan ylos, itse kun menee 1-2 aikaan nukkumaan, meinaa hiukka olla vasy :) mutta eikohan tuo rytmi muodostu... Joudutte nyt jokatapauksessa olemaan hetken ilman kuvia !
En myoskaan tieda mika tassa blogissa mattaa kun osa teksteista menee ihan vaaraan kohtaan,  vaikka ne pitaisi olla taalla aikajarjestyksessa. Mutta koittaa jaksaa katella teksteja alempaakin jos menevat vaariin kohtiin...Jos jollakin asiasta infioa saa kommentoida ;))
Nyt tuli vieraita, vanhin serkkuni Ruth tuli miehensa ja lapsenlapsensa kans
sa kaymaan. Huomiseen siis !