Aamulla ennen lahtoa kaytiin aamiaisella tien toisella puolella. Buffet aamiainen, hinta koko perheelta n.18$ ja lapset tykkas. Oli pannukakkuja, muffineita, munakasta, pekonia, nakkeja, mahtavat hedelmatiskit ym...ym...Ja saivat vetaa aamupalalla jalkkariks jatskia niin paljon ku halusivat, oli juhlaa lapsille. Oli sen verran hyva kokemus et huomenna kanssa sinne. Eilen hotellilla aamupala, ihan ok, mut ei buffet tyylinen, mut taas lapset soi ilmaseks, et hinta oli koko porukalta 16$, siihen sisalty lapsille valinnaiselta lasten listalta annos-ottivat tietysti pannukakkuja-yllatys, yllatys...Meidan lautasella munakasta, pekonia, paistettuja perunoita, jotain rehuja ja paahtoleipaa. Kahvia ja mehua kans tietty. Ihan tuli vatsa kyl tayteen, mut toi buffet on kivempi lapsille, saavat ottaa mita haluavat.

Lahdettiin jo 11 aikaan Universal Studioon. Oli mahtava paikka, vaikka itse oon kayny aikasemmin, ni niin paljon uutta etta vanhakin nuortu ;)...Kaytiin ihan ensimmaiseks kattoo Shrek 4D juttu. Mahtava oli, lapset tykkas, millon tuli vetta paalle jne...Tosi aidon oloinen leffa kokemus. Kaytiin myos maanjaristys jutussa Juhan ja Samulin kanssa. Siina ollaan ikaankuin New Yorkin metrossa kun iskee 8.1 richterin maanjaristys. Katot tipashteli paalle, tulipaloja, sailioauto syoksyi kohti, vetta tulvi jne... Samuli vaan nauro ja huusi jee-jee-wau. Ramapaa 4-v ! Juha kavi yksin katsomassa muumion paluun-oli kuulema aika hurja. Me muut ei uskallettu, nautittiin sillavalin auringosta ja syotiin poppareita. Paljon oli paikkoja mis kaytiin. Mm. tappajahai-oli aika jees. Mentiin veneessa koko poppoo ja hai hyokkaili milloin mistakin. Samuli tosin saikahti kunnolla kun hai tormasi kaasusailioihin ja vieressa "rajahti" ja jumalaton lampoaalto hyokkas...Yritin houkutella Juhaa ilmoittautumaan pelkokerroin esitykseen, mut ei sit menny. Pienille oli oma puuhamaa-tyyppinen paikka Fievel-hiiri teemalla. Oli hauskasti rakennettu kun kaikki oli ns. hiiren nakokulmasta tehty, eli kahvikupit, kirjat jne kaikki mega-isoja. Siellahan Samuli ois viihtyny vaik koko paivan. Paivan paatti MAHTAVA joulu paraati joka kulki koko paikan lapi. Juha kuvas videolle, lapset tykkas. Siel kaikkia mahdollisia hahmoja ja paljon katseltavaa. Paivan menu oli taas muuten, yllatys yllatys pizzaa....Onneks soin aamiaisella rutkasti hedelmia, ku varmaan lomakiloja tulee ilman ylensyontiaki :)

Ja taas kuvia :


309565.jpg

309566.jpg


309567.jpg


309568.jpg

Santtu otti Samulista ja aidista kuvan !:


309569.jpg

Ja Samuli ihastui vanhoihin autoihi:

309570.jpg

Nyt on lapset ja isukki ilta-uinnilla, ja ma tietysti hyodynnan tilaisuuden tassa koneella. On kylla outoa olla taalla joulun alla ja joulun. Ei tietookaan joulustressista ja hossotyksista, kunhan ollaan vaan. Perjantaina kyl pakko viela menna muutama lahjus ostelee, serkkutytolla vapaa pva toista, joten ehditaan hyvin shoppailee. Oon ostellu vahan sita sun tata, lahinna vaatteita muksuille, ja itelle alusvaatteita, ne kun on halpoja taalla. Odotan ens viikon aleja et sit siella teen enempi hankintoja.

Huomenna siis startataan takas paakallo paikalle, ja kuulema siella netti toimii eli paasen sit lisailee kuvia. Ja kiva et porukka lukee tata sepustusta :) palaillaan taas !