Taalla ei tapania vietetakaan. Kaikki toissa, joilla ei ole lomaa. Miehet lahtivat aamulla merelle kalaan, vuokrasivat veneen kimpassa, lahtijoina siis Kari, Juha, Steven ja Ritchie. Nancy meni toihin ja ma koitan pysya tajuissani lasten kanssa. Kuume ollut aikaa korkee mullakin, ja keuhkot tulessa...hmmm-lisaa tupakkaa siis.. Ei vaan, pakko varmaan itelle hakee kuuri, mulla naa taudit ku tunnetusti vaatii kuurin silloin ku on taa tunne keuhkoputkessa mika nyt on. Aamul otin buranaa 800mg et kuume laskis, nyt 1,5h myohemmin, hikoillu kylla, mut lampoa 101, eli 38,3 vielakin.
Samulin vien myos tanaan laakariin pakko tarkistuttaa sen korvat, ja kuulema taalta saa jotain tippoja lentokonetta varten, ettei se paineen vaihtelu tuntuis niin pahalta. Kysyn samalla jos tuo tohtori kirjoittais mullekin reseptin, tai sit mentava erikseen, taalla kun naa kaikki systeemit on niin erilaisia.
Samulin kun vien lastenlaakarille, en yhtaan ihmettelis vaik ei sais kirjoittaa aikuisten reseprteja, heh...Serkkutyttoni oli kauhuissaan kun kerroin etta lapset 10v ja 9v ovat itsekseen iltapaivan kotona koulun jalkeen.Taalla jos jatat alle 12v yksin kotiin, voit saadaaa syytteen heitteillejatosta ! Laki kieltaa lasten yksin jaton alle 12 vuotiailla !Sama koskee yksin ulkoilua !
Toivottavasti saadaan taa porukka kuntoon ennen lauantain kotiin lahtoa !