Aamu valkeni aurinkoisena ja aamupalan jalkeen paatimme menna tunniksi uima-altaalle. Muksut uivat ja mina tietysti makasin auringossa. 12 aikaan lahdettiin Island of Adventurea kohti. Siella aikaa kului kiitettavasti.


Tosin ennen sita oli pieni auto-projekti...Eilen tanne ajaessa Juha ihmetteli kun auton lampotila-moottorin-kohosi koko ajan taysille, sit kauheen rutinan kanssa laski. Lahtiessa katsoi jaahdytys-vesisailioon, jos ny oikein tajusin-oli ihan tyhja. Eli vetta ja cooleraidia reippaasti-ny ei hataa...Pitaa reklamoida auto-vuokraamoa, saavat hyvittaa sen litkun !

Ensimmaiseksi Sara meni isansa kanssa ihan kauheeseen vuoristorataan, Hulk-sellaiseen, me poikien kanssa kateltiin ja ihmeteltiin. Paljon oli katseltavaa ja koettavaa. Muksut vaan ei oikein ollu vireessa, Saralla kauhee nuha-flunssa ollu jo 2 paivaa, Samuli kiukkuinen, paljon kaveltiin ja katseltiin mutta eivat halunneet paljon mihinkaan laitteisiin menna ! Rahan haaskaustako? Mutta kun taalla ei voi ostaa erikseen laitelippuja tai sisaanpaasyja...Kaytiin syomassa pizzaa valilla ja taas kierreltiin. Oli upeasti rakennettu paikka, varsinkin Jurassic Park oli mahtava.

Kuvia Hulk-vuoristoradasta ym...

309559.jpg

309561.jpg309562.jpg309564.jpg

Huomenna olisi tarkoitus menna Universal Studioon, siella kaikki leffa-jutut, mm. tappajahai, muumion paluu, shrek ym..ym... Uskon et lapset siella viihtyy paremmin ? Enemman sisatiloissa, tanaan valittivat koko paivan etta liian kuuma !

Hotelliin paastyamme lapset halusi menna kylpyyn. Olivat siella tyytyvaisena, emmeka Juhan kanssa ollenkaan rekisteroineet tapahtumia. Uks kaks Sara huutaa et miks kylpparin lattia taynna vetta...Eivat tietenkaan tajunneet sammuttaa kraanaa, ja taallahan ei ole lattiakaivoja kylppareissa.Vesi oli jo samantien tullut lapi huoneeseen, jossa kokolattiamatto. Ei palhon naurattanu, ihan ku ois vesilatakoissa kavelly. Siina sitten haettiin miljoona pyyhetta uimas-altaalta ja kuiviteltiin mattoa siihen-huh mika homma.Aika hyvin kuiteskin saatiin matto kuivitettua, mutta hommaa riitti. Ja mina kylpparista pyyhkeella imin vetta, kiersin vedet pois ja taas uudestaan...jee...Kiljusen herrasvaki taas liikenteessa siis !

Etta perinteista perhe-matkailua, lapset kiukkusia ja vanhemmat vasyneita :) heh...Mut joo, ihan jees silti. Huomenna siis tarinoita Universal Studiosta !

En muutes tieda lukeeko kukaan naita juttuja, mut jos luette, ni kommentoikaa valilla !